Folije za stakla objekata

Vršimo apliciranje svih tipova folija za stakla objekata, kao što su termoizolacione folije za smanjenje prolaznosti toplotne energije, ogledalo folije, sigurnosne i protvprovalne folije, dekorativne-pjeskarene folije za stakla, i još dosta tipova folija za stakla. Folije koje nudimo su odličnog kvaliteta i na svaki naš rad dajemo pisane garancije na materijal i rad. Garancije se kreću od 7-15 godina u zavisnosti od proizvoda.

U okviru firme imamo tim iskusnih montažera, sa svim potrebnim sertifikatima, koji će aplicirati foliju na Vaše staklo profesionalno i na to dati propisanu garanciju.

Neke od referenci su nam:

 • Naftna Industrija Srbije (NIS)
 • Raiffeisen Banka
 • Aerodrom
 • Axa osiguranje
 • Ekonomska škola u Požarevcu
 • Hugo Boss
 • Jeep Commerce u Beogradu
 • Kazneno popravni zavod u Padinskoj Skeli
 • British Motors Beograd
 • Mercedes-Benz
 • Kancelarijsko-Poslovni prostori Stari Merkator u Beogradu
 • Veliki broj maloprodajnih objekata u Srbiji gde smo montirali UV i protivprovalne folije
 • Veliki broj stambenih objekata u Beogradu i Nišu sa montažom termoizolacionih i ogledalo folija

Zatamnjivanje stakala objekata Solar Control folijama koje pomažu u poboljšanju ukupne izolacije objekta i značajnom smanjenju ili čak eliminaciji korišćenja klima uređaja a samim tim doprinose znatnom smanjenju troškova za energiju tokom cijele godine. Kada se profesionalno i pažljivo aplicira na bilo koji tip staklene površine, solar control folija omogućava veoma efektnu termičku izolaciju zimi i pored toga donosi niz pogodnosti za zaštitu od sunca u ljetnjim mjesecima u zavisnosti od tipa folije.

Montaža dekorativnih folija za stakla u poslovnim i stambenim prostorima. Dekorativne folije za stakla, u čisto pjeskarenom dezenu, dezenu linija ili drugih struktura, dodaju efekat privatnosti u svom okruženju, bez ograničenja prolaza svjetlosti one omogućavaju da personalizujete dizajn svojih prozora ili da izrazite neki dio prostora. U slučaju da se dogodi lom stakla, ove folije nude dodatnu sigurnost držeći razbijeno staklo u komadu. Poslednje, ali ne i najmanje važno, oni ne zahtjevaju specijalizovano održavanje i obezbjeđuju 95% apsorpciju UV zraka koji su glavni uzrok promjene boje namještaja.

Montaža sigurnosnih folija (Pancir folije, Protiv-provalne folije, Anti-Vandal folije) - U kući, na poslu ili na javnim mestima, nesreće i akti vandalizma mogu izazvati da se staklo prozora razbije u hiljade manjih i potencijalno štetnih komada letećeg stakla. SOLAR SCREEN bezbednosne (sigurnosne, pancir, anti-vandal) folije mogu se primeniti na bilo koju površinu stakla i pružaju 24h zaštitu, bez dodatnog održavanja u godinama koje dolaze. Primenom na bilo koju površinu stakla, naše transparentne ili zatamnjene bezbednosne (sigurnosne, pancir, anti-vandal) folije čvrsto I sigurno vezuju za stakljenu površinu I stvaranjem čvrstog spoja folije I stakla, odmah je transformišu u visoko otporno sigurnosno staklo. Dodatno, sve ove folije imaju zaštitu od UV zračenja I kvalitetnije koeficijente toplotne propustljivosti u odnosu na obično staklo, čime dodatno povećavaju kvalitet prostora I omogućavaju bolju energetsku efikasnost prostora. Naše sigurnosne folije imaju sve sertifikate za montažu prilikom uvođenja HACCP standarda u Srbiji.