Zaštitna folija KPMF K88001 Clear

Cijena: 28,00 KM

Na stanju
Naziv Zaštitna folija KPMF K88001 Clear
Brend KPMF
Vizuelni efekat 1 Providna
Vizuelni efekat 2 Sjaj
Dimenzije 1.52
Jedinica m2
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

KPMF K88001 Clear - Paint Protection zaštitna (Providna) folija namenjena je klijentima koji žele da zaštite svoj automobil bez menjenja osnovne  boje. Providna-zaštitna folija štiti farbu od sitnih ogrebotina, kamenčića, rizle, soli i drugih oštećenja koja se dešavaju prilikom vožnje, tako da farba ostaje netaknuta i nova ispod folije. Najveću primenu ima kod novih automobila gde se vlasnici odmah po izlasku iz salona odlučuju da preduprede ošetćenja i zaštite na vreme svoj autombil. Može se presvlačiti ceo automobil a takođe često se presvlače i samo segmenti koji su najizloženiji oštećenjima (branici, hauba, krila, pragovi, donji deo vrata, itd.). 

Preporučena garancija od strane proizvođača za ovu foliju je 5-7 godina (uz profesionalnu montažu, u klimatskom pojasu Srednje Evrope za vertikalnu izloženost). Folija je debljine 100 mikrona.

Ova folija je dostupna u širinama rolni od 152 cm pa se seče po dužnom metru. Cena ove folije iznosi 28 KM/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om.

Minimalna količina folije koja se može kupiti je 0.5 m duznih, a preko toga je moguće kupiti bilo koju dužinu. Na količine preko 30 dužnih metara dajemo dodatne popuste. 

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda na kupljeni proizvod se ne daje bilo kakva vrsta garancije. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.