Ogledalo folija (Silver) 1.52 m - Alu 80C Solar Control

Cijena: 18,00 KM

Na stanju
Naziv Ogledalo folija (Silver) 1.52 m - Alu 80C Solar Control
Brend Solar Screen
Vizuelni efekat 1 Sjaj
Boja Svijetlo Siva
Dimenzije 1.52
Jedinica m2

Opis

Silver folije (Ogledalo folije) za unutrašnje montiranje predstavljaju jedan od tipova Solar Control folija.

Alu 80 C folija pripada seriiji Interior Mirror koja predstavlja folije sa ogledalo efektom (spolja) koje se montiraju sa unutrasnje strane prozora. Ovaj tip folija krasi odlična energetska efikasnost i moderan dizajn, koji nudi mogućnost elegantnog autentičnog izgleda bilo koje vrste ravnih stakala u arhitekturi i građevini.

Prodaje se po m2. Dostupna je u sirinama rolni od 152 cm pa se sijece po duzini. Cijena folije je 18 KM/m2. Cijena je sa uračunatim PDV-om.

Folija Alu 80C je debljine 50 mikrona. Sve karakteristike ove folije možete pogledati i skinuti na ovom linku.

Propisano trajanje, od strane proizvođača, ugrađene Alu 80C folije je 7 godina.

Folije možete kupiti i montirati sami ili Vam može montirati naš servis koji ima višegodišnje iskustvo u montaži folija. Montaža se dodatno naplaćuje u zavisnosti od tipa folije i stakla na koje se lepi.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i NE predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod (osim kada montažu vrši naš servis). Prije upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.