Avery Dennison Matte Black

Cijena: 57,00 KM

Na stanju
Naziv Avery Dennison Matte Black
Brend Avery Dennison
Vizuelni efekat 1 Mat
Boja Crna
Dimenzije 1.52
Jedinica m2
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Black Matte folija je folija iz serije "Supreme Wrapping Film" od američkog proizvođača Avery Dennison. Avery Dennison je svetski lider u proizvodnji folija i grafičkih materijala, sa 30.000 zaposlenih u preko 50 zemalja sveta. 

Avery Dennison folije za presvlačenje vozila obezbeđuju brzu i laku aplikaciju i dostupne su veoma širokom spektru boja i završnica. Serija Supreme Wrapping Film ima "Easy Apply™ RS" tehnologiju koja čini ove folije najproduktivnijom opcijom na tržištu i obezbeđuje maksimum u brzini rada, vizualnum izgledu i trajanju proizvoda. Ova tehnologija omogućava bezkonaktno pozicioniranje folije, bez lepljenja za površinu, i kada je folija pozicionirana onda se potezima rakelom aktivira lepak i folija se aplicira na željenu površinu. Sve ove osobine u paketu obezbeđuju veoma brzu aplikaciju sa velikom uštedom u vremenu i visoko kvalitetnu završnu obradu.       

Preporučena garancija od strane proizvođača za ovu foliju je 12 godina (uz profesionalnu montažu, u klimatskom pojasu Srednje Evrope za vertikalnu izloženost). 

Ova folija je dostupna u širinama rolni od 152 cm pa se seče po dužnom metru. Cena ove folije iznosi 57 KM/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.